Impulsen

El projecte de L´horta a  casa s'ha desenvolupat gràcies a un treball col·laboratiu entre diverses entitats. Amb l'objectiu d'empoderar als agricultors alboraiers, la intenció final és permear en més territoris de la regió i revitalitzar l'horta valenciana.

Consell Agrari - Ajuntament Alboraia

El paisatge que caracteritza a Alboraia és l'horta, present al llarg de tot el seu terme municipal. Les seues fèrtils terres, el seu clima i el seu sistema de reg, sumats a l'esforç de l'home han permés la seua explotació de manera contínua, obsequiant-nos amb la possibilitat de gaudir , al llarg de tot l'any, d'un bell i canviant paisatge. Projecte financiat integrament per l'Ajuntament d'Alboraia.

La Dula, Eines Comunitaries

Cooperativa de sociologia nascuda en 2013, que es dedica a impulsar processos d'acció comunitària i a realitzar investigació social. Amb una mirada compromesa, treballen per l'eliminació de desigualtats socials donant importància a les formes de participació que situen a les persones en el centre.

Fundació Assut

Va nàixer en 2010 per a crear una plataforma de treball que millore el grau de conservació del paisatge i la seua biodiversitat, i per a fer compatibles els usos del mitjà de manera responsable i equilibrada per la Sostenibilitat dels Sistemes Litorals del Mediterrani.

Per L´Horta - Som Horta

Moviment social hereu de la primera Iniciativa Legislativa Popular per la protecció de l'Horta de València (ILP). Duen a terme accions i polítiques per a la protecció de l'Horta de València, posant en valor el seu paisatge, el seu patrimoni agrícola, hídric, cultural i històric. Com a facció local de Per L´Horta a Alboraia, Som Horta es dedica a defensar i a accions polítiques de protecció per a l'horta d'Alboraia i el llegat històric, cultural, productiu i paisatgístic del seu territori.